Öne Çıkan Haberler

  17 Shtator, 2023

   Në 5 pyetje “Islami në Zambia”

  Cila është situata e Islamit dhe muslimanëve në Zambia...
  17 Shtator, 2023

   Në 5 pyetje “Islami në Zimbabve”

  Zimbabve është një shtet i Afrikës Jugore, shtet ky i cili bashkë me shtetin fqinj, Zambia, janë nikoqirë të Ujëvarës…
  17 Shtator, 2023

  Në 5 pyetje “Islami në Argjentinë”

  Në këtë artikull të serisë “Islami në Botë” do të trajtojmë Argjentinën, shtetin me numrin më të lartë të popullsisë…
  17 Shtator, 2023

  Në 5 pyetje “Islami në Republikën e Afrikës së Jugut”

  Kush e di, ndoshta Nelson Mandela do të ju vinte ndërmend. Po, stacioni i radhës i serisë ‘Islami në Botë’:…
  17 Shtator, 2023

  Në 5 pyetje “Islami në Filipine”

  Në këtë artikull të serisë “Islami në Botë” do të diskutojmë për Filipinet, shtetin e Azisë Juglindore i cili është…

  Son Haberler

  Back to top button