Betül Aluç

Yazar Hakkında

Në 5 pyetje “Islami në Filipine”

Në këtë artikull të serisë “Islami në Botë” do të diskutojmë për Filipinet, shtetin e Azisë Juglindore i cili është i përbërë nga 7100 ishuj dhe përmban rreth 100 grupe të ndryshme etnike.

Back to top button