Duke shkruar libër kundër islamit u bë musliman

0
6

Ku dhe si do të vijë udhëzimi për ne nuk është  e ditur kurrë. Një nga shembujt më të dukshëm të këtij është rasti i Joram van Klaveren.

Joram van Klaveren, i njohur edhe si trashëgimtar i Geert Wilders, ishte në parlamentin e Hollandës në emër të partisë raciste dhe fashiste PVV për shtatë vjet. Gjatë kësaj kohe ai veproi si njeri i drejtë i Geert Wilders. Ai ishte gjithashtu në krye të projektit të afisheve të partisë, e cila tha se Muhammedi a.s është një ‘vjedhës’ , Kur’ani është ‘helm ‘dhe Islami është gënjeshtër . Ai gjithashtu votoi për mbylljen e xhamive, heqjen e Kuranit në parlament dhe ndalimin e Islamit në Holandë.

Van Klaveren, i cili u nda nga rrugët me partinë në vitin 2014, dëshiron të shkruajë një libër anti-islam për të sjellë së bashku kritika për Islamin si të krishterë. Në këtë libër, ai dëshironte të provonte se feja e Islamit miratoi gjëra të tilla si dhuna dhe antisemitizmi i shkaktuar nga muslimanët. Kështu, muslimanët nuk mund t’i mohonin këto pretendime. Natyrisht, gjërat nuk shkojnë ashtu siç mendonin.

Ndërsa shkroi librin e tij, ai erdhi nëpër informacione që tronditën mendimet e tij rreth Islamit dhe mësoi se Islami nuk ishte feja që ai mendote se ishte ashtu. Si i tillë, ai filloi të shkruante një libër tjetër për të korrigjuar këtë gabim. Së fundi, apostati njoftoi sot librin e Tranzicionit nga Krishterimi në Islam në kohën e laicizmit dhe terrorit.

Önceki İçerikMesxhidi i ri në Aeroportin e Frankfurtit
Sonraki İçerikNë moshën 90-vjeçare kjo grua e pranoi Islamin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz