Fjalimi i vajzës që u bë muslimane në ditën e dasmës

233

Ya Hsien Cheng, student i Shkencave Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Universitetin Stamboll Şehir, së fundi ka ndarë një video nga llogaria e tij në mediat sociale. Arritja e 50 mijë shikimeve në një kohë të shkurtër kjo video u regjistrua në Xhaminë Suleymaniye.

Duke folur gjatë ceremonisë së tij të dasmës në xhami, Cheng flet për këtë kuptim materialist të vendit të tij dhe historinë e kthimit të tij në Islam. Ndërsa për ndarjen e videos në Facebook dha këto deklarata.

“Ndonëse biseda zgjati më pak se dhjetë minuta, ishte një moment shumë i thellë dhe kuptimplotë për mua si musliman i ri. Si një zonjë e re, ishte mbresëlënëse të tregoja për udhëtimin tim në Islam para një grupi njerëzish që u rritën në shoqërinë muslimane. Unë jam i kënaqur që jam në gjendje t’ju flasë në pjesën e përparme të Xhamisë Süleymaniye. Ishte një moment i mrekullueshëm që nuk do ta harroj kurrë! “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz