Gruaja që ndryshoi jetën e 1000 njerëzve

182

Gruaja e re belge në Belgjikë po punon ditë e natë për të bërë mirë.

Ndikuar nga miqtë e saj muslimanë dhe duke studiuar fenë, Veronique Cools pranoi Islamin në një moshë shumë të re.

Ajo pastaj vendosi ta kthente shtëpinë e saj në një qendër shkencore për muslimanët belgë që donin të mësonin më shumë për Islamin.

“Kjo qendër e shkencës ndihmon për të thyer paragjykimet e belgëve rreth Islamit.”

Në një intervistë me Buletinin Botëror, Veronique tha se paragjykimet rrjedhin nga fakti se islami i vërtetë nuk është thënë saktë. Ajo shtoi se muslimanët po përgatisin pako ushqimore për muajin e Ramazanit.

“Si muslimanë, ne duhet të shpjegojmë më mirë fenë për shoqërinë.”

Me tetë vjet shërbim, qendra tani ka më shumë se 1000 anëtarë.

Qendra është e hapur për të gjithë njerëzit që duan të mësojnë për Islamin.

Burimi:http://aboutislam.net/muslim-issues/belgian-woman-helps-1000-reverts-to-islam/

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz