HaberlerKuzey Amerika

MuslimFest 20. Yılını Kutluyor

Daha önce sizlerle etkinlik haberlerini paylaştığımız Kuzey Amerika’nın en büyük Müslüman festivali olan MuslimFest 2023 yılında 20. yıl dönümünün kutlandığı etkinliklere Mississauga şehrinde devam ediyor.

Kanada’nın önde gelen kuruluşlarından DawaNet tarafından düzenlenen MuslimFest, Mississauga şehri Kutlama Meydanı’nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Festivalde çok çeşitli performanslara yer verildi. Stay Woke ve Ibn Qalam, Maliha Bhutta Khan, Muzzy Mike, Ilyas Mao, Amal Ahmed Albaz ve Isam Bachiri gibi yetenekli sanatçıların da katıldığı festivalde, en son 2016 yılında performans gösteren Maher Zain de 20. yıl etkinliği için canlı konser verdi.

Maher Zain
Maher Zain Konseri

Etkinlik kapsamında Saffiyah Ally’nin moderatörlüğünde Dawud Wharnsby ile Sanat ve Maneviyat Paneli düzenlendi. Festivalde ayrıca çeşitli sergiler, atölye çalışmaları, çocuk sanatları ve Müslüman coğrafyasına özgü mutfak lezzetleri gibi farklı topluluk organizasyonları da yer alıyor. Festivalin sonraki durakları ise, Ottawa, Quebec ve Londra. Etkinlik detaylarına MuslimFest’in organizasyon ve etkinlik programlarını paylaştığı sitesinden -https://www.muslimfest.com- ulaşabilirsiniz.

Kaynak
AboutIslamMuslimFest

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu